Oorzaken Letselschade

Mogelijke oorzaken

Letselschade wil zeggen dat je letsel hebt opgelopen door toedoen van iemand anders. En dat dit letsel ook leidt tot schade ofwel nadeel. Letsel kan op heel veel verschillende manieren ontstaan. Een ongelukje thuis. Een aanrijding met een auto. Uitglijden over een gladde stoep. De trap van een paard in de manege. Noem maar op.

Veel voorkomende oorzaken van letselschade
Letselschade kan vele oorzaken hebben. De meest bekende oorzaken van letsel zijn:

Ongeval buitenshuis of in huis
Ook andere voorvallen kunnen leiden tot (ernstige) letselschade. Zoals ongevallen buitenshuis en ongelukken in zogenaamde huis-, tuin- en keukensituaties. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Een onverwacht te gladde vloer in de supermarkt.
  • De voorvork van een nieuwe fiets die plotseling breekt.
  • Een gevaarlijke situatie in een gebouw, zoals een steile keldertrap zonder fatsoenlijke verlichting en zonder trapleuning.
  • Een kind dat thuis een pan met heet water over zich heen krijgt.
  • Een kind dat op zijn slaapkamer een ernstige stroomstoot krijgt door een onvoldoende beveiligd stopcontact.
  • Een buurman die komt helpen met klussen en door onvoorzichtigheid een balk op zijn hoofd krijgt.
Letsel kan op heel veel verschillende manieren ontstaan

Waarom Maximus Letselschade B.V. ?

Wij hebben de juiste contacten en specialisten om u van het juiste advies te voorzien. Slachtoffers hebben juist na een ongeval rust nodig om weer te kunnen herstellen. De soms veelomvattende correspondentie met verzekeraars of anderen over aansprakelijkheid en het verhalen van de schade is dan niet een onderwerp waar slachtoffers blij van worden. U hoeft zich geen zorgen te maken, Schadebureau Maximus is uw partner in dit stuk en zal u blijven ondersteunen.

Expertise

Schadebureau Maximus is gespecialiseerd in de regeling van schades ontstaan door sport, werk, een medische fout en letsel- en overlijdensschaden.

Vakkundig

Wij behartigen de belangen van slachtoffers en naasten wanneer er sprake is van letselschade of overlijden. Onze specialisten staan voor u klaar!

Persoonlijk

Bent u niet in staat zichzelf te verplaatsen? Of vindt u het juist prettiger om in uw eigen vertrouwde omgeving af te spreken? Geen probleem, wij komen naar u toe!

Snelle afhandeling

Wij onderhouden de contacten voor u en houden u op de hoogte van de voortgang. Uw schadeafhandeling doen wij in een zo kort mogelijke tijd.

Bel mij terug
Bel mij terug

Heeft u een vraag voor of interesse in onze schade diensten? We bellen u graag terug voor een vrijblijvend persoonlijk advies.