Werkwijze

Ons werkwijze

Wij helpen u van begin tot eind bij het afhandelen van uw letselschade

U heeft letselschade. Wat nu?
De gevolgen van een ongeval kunnen heel vervelend zijn. Niet alles is voor u te overzien. Sommige schadeposten openbaren zich later. De discussie met de verzekeraar kan lastig zijn. U heeft daarom behoefte aan goede hulp en ondersteuning zodat u zich op uw herstel kunt richten.

We hebben de afhandeling van uw letselschade verdeeld in 7 stappen. Gedurende het gehele traject heeft u regelmatig contact met uw eigen letselschade expert.

Stap 1: eerste contact (online of telefonisch)
U vertelt wat u is overkomen, wat uw klachten zijn en wij maken een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek bij u thuis.

Stap 2: gratis en vrijblijvend intakegesprek
Wij bespreken bij u thuis of bij ons op kantoor wat er gebeurd is. Wij inventariseren waar u tegen aan loopt. Van het bezoek maken we een verslag. Daarin staat wat er is besproken en welke afspraken wij hebben gemaakt.

Stap 3: aansprakelijkstelling en eerste voorschot
Na het intakegesprek voeren wij de aansprakelijkheidsdiscussie voor u. Zodra de aansprakelijkheid is erkend, vragen wij namens u een voorschot op de schadevergoeding aan. Sommige verzekeraars kunnen lastige en soms onredelijke standpunten innemen. Wij weten precies waar wij op moeten letten. Door onze deskundige hulp in te schakelen, weet u dat u krijgt waar u recht op heeft.

Stap 4: advies van onze eigen medisch adviseur
Onze medisch adviseur vraagt informatie op bij uw behandelaars. Hij maakt vervolgens een rapport op en beschrijft de aard en ernst van uw klachten, de relatie met het ongeval en de risico’s op lange termijn. Op basis van deze gegevens brengt hij een advies uit en kunnen wij uw klachten en beperkingen aantonen. Wanneer er onduidelijkheden blijven bestaan over uw medische situatie kan er een expertisearts ingeschakeld worden.

Stap 5: persoonlijke begeleiding en ondersteuning
Wij helpen u om uw mogelijke problemen op te lossen. Als het nodig is, schakelen wij deskundigen in om u te begeleiden bij uw herstel, bijvoorbeeld een deskundige op het gebied van re-integratie of woningaanpassingen. Wij vinden het belangrijk dat deskundigen onafhankelijk zijn en niet verbonden zijn aan de tegenpartij.

Stap 6: regelmatig contact
Regelmatig hebben wij contact met u en komen bij u op bezoek. Wij houden u op de hoogte van de voortgang van de afhandeling van uw schade. Ook houden wij een schade overzicht voor u bij en vragen tussentijdse voorschotten aan voor uw kosten. Natuurlijk vorderen wij ook smartengeld voor u.

Stap 7: de eindregeling van uw letselschade
Zodra u volledig hersteld bent, of als geen wezenlijke veranderingen meer in uw herstel te verwachten zijn, kan uw letselschade worden afgehandeld. Wij adviseren u hierin en voeren de gesprekken met de verzekeraar van de tegenpartij. Wij bekijken de voorstellen kritisch en onderhandelen daarover. Hiervoor nemen wij samen met u uitvoerig de tijd. Ook informeren wij u over mogelijke fiscale gevolgen van de afwikkeling.

U vertelt wat u is overkomen, wat uw klachten zijn en wij maken een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek bij u thuis

Waarom Maximus Letselschade B.V. ?

Wij hebben de juiste contacten en specialisten om u van het juiste advies te voorzien. Slachtoffers hebben juist na een ongeval rust nodig om weer te kunnen herstellen. De soms veelomvattende correspondentie met verzekeraars of anderen over aansprakelijkheid en het verhalen van de schade is dan niet een onderwerp waar slachtoffers blij van worden. U hoeft zich geen zorgen te maken, Schadebureau Maximus is uw partner in dit stuk en zal u blijven ondersteunen.

Expertise

Schadebureau Maximus is gespecialiseerd in de regeling van schades ontstaan door sport, werk, een medische fout en letsel- en overlijdensschaden.

Vakkundig

Wij behartigen de belangen van slachtoffers en naasten wanneer er sprake is van letselschade of overlijden. Onze specialisten staan voor u klaar!

Persoonlijk

Bent u niet in staat zichzelf te verplaatsen? Of vindt u het juist prettiger om in uw eigen vertrouwde omgeving af te spreken? Geen probleem, wij komen naar u toe!

Snelle afhandeling

Wij onderhouden de contacten voor u en houden u op de hoogte van de voortgang. Uw schadeafhandeling doen wij in een zo kort mogelijke tijd.

Bel mij terug
Bel mij terug

Heeft u een vraag voor of interesse in onze schade diensten? We bellen u graag terug voor een vrijblijvend persoonlijk advies.